Smo mlad kolektiv z veliko ustvarjalne energije.
Z več kot 10 letnimi uspešno grafično oblikujemo gradiva za naše stranke,
ter jih pripravljamo za tisk in splet.

Podjetja in njihove izdelke naredimo prepoznavne, všečne, vredne zaupanja.
Najsodobnejša programska in strojna oprema ter stalno usposabljanje, nam omogoča da dosegamo visok nivo produkcije, hitrost in zanesljivost.
Vsak izdelek, ki ga oblikujemo za tisk ali splet je unikatno delo prilagojeno potrebam in željam naročnika.

Oprema

Imamo vrhunsko strojno in programsko opremo za grafično oblikovanj, tako da lahko izvedemo tudi najzahtevnejše projekte v najkrajšem možnem času . V okviru podjetja imamo tudi studijsko fotografijo. S tem dvigamo kvaliteto izdelkov naših strank, hkrati pa lahko tudi hitreje in ceneje izpeljemo projekte.

Tehnično znanje

Stalno sledimo razvoju in se usposabljamo. Pri postavljanju uporabljamo kar največ vgrajene avtomatike, ki jih omogočajo najnovejši programi za grafično oblikovanje. Iz grafičnih predlog pripravljenih za tisk, hitro predelamo gradiva za elektronsko rabo, ter jih objavimo na spletu.

Oblikovanje

Grafično oblikovanje delamo kot obleko po meri podjetja. Skrojiti jo je potrebno tako, da se naročniku prilega in se v njej dobro počuti. Iskreno in zanesljivo mora služiti svojemu namenu in predstavljati svojega lastnika v najboljši podobi.

Marketing

Vsi naši izdelki so tesno povezani z marketingom. Zato stalno sledimo sodobnim trendom in se izobražujemo tudi v tej smeri, da bi lahko našim strankam lahko čimbolje pomagali in svetovali pri izpeljavi projektov.

Stroški

Vse procese se trudimo optimizirati. Narediti kar največ z najmanjšimi možnimi stroški. To nam omogoča tudi način organizacije podjetja, ki zaposluje štiri strokovnjake, kateri pokrivamo več področij grafičnega oblikovanja, fotografije, ilustracije ter obdelave podatkov.

Izkušnje

Naši prvi projekti segajo več kot 14 let nazaj. V vsem času beležimo stalo rast. Med našimi dolgoletnim strankami so tako majhna podjetja od ustanovitve naprej kot gazele z več sto zaposlenimi. Uspeli smo se prebiti tudi čez natečaje, čeprav se redko prijavljamo. Letos pa smo dobili certifikat uspešnosti AAA, kot najvišjo boniteto za obdobje zadjih treh let.

Copyright © Kvants - VisArt 2007-2008. Vse pravice pridržane.